WEBSHOP

Tokaji Sárgamuskotály

Élénk savainak és intenzív illatának köszönhetően, üde friss gyümölcsös bor. Pici maradék cukortartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas baráti beszélgetésekhez.

Fogyasztását ajánlom szárnyas ételekhez, halakhoz, salátákhoz, de fröccsnek is kiváló..

2150 Ft

Tokaji Dry

Száraz Furmintunk esetében könnyed, friss gyümölcsös jegyek megőrzésére törekedtünk, azonban a magas minőségű alapanyagnak köszönhetően a borban fellelhetőek a tokaji borokra jellemző komoly beltartalmi értékek. A bor kellő savgerinccel rendelkezik, melyet nagyon szépen kiegészít ásványossága és maradék cukortartalma.

Fogyasztását szárnyas ételekhez, halakhoz, valamint sültekhez ajánljuk.

2150 Ft

Huncut édes Furmint

Furmintunkra jellemző a magas cukortartalom, melyet szépen kiegészít savtartalma, gyümölcsössége és frissessége. Illatában élénk, gyümölcsös, birsalmás, körtés jegyek fedezhetőek fel. Ízében az illat hangulatának megfelelő mézes, propoliszos, fűszeres jegyek jelennek meg, mely mögött kellő koncentrációt biztosít a test és a maradék cukor.

Ajánlom baráti beszélgetésekhez, édességekhez, süteményekhez, tenger gyümölcseihez, sajtokhoz.

2150 Ft

Hatalos Furmint

Borászatunk zászlóshajója. Minden évben csak a legkiválóbb minőségű szőlőből készülhet a Hatalos-dűlőről. Hordós erjesztés és minimum 6 hónapos tölgyfa hordós érlelés. Gyümölcsös zamatos tétel, mely komoly testtel és kellő savgerinccel rendelkezik. Ízében grapefruit, zöldalma és barack mellett kis zöldfűszer és ásványosság figyelhető meg.

Fogyasztását ajánlom szárnyas ételekhez, sültekhez, tenger
gyümölcseihez érett sajtokhoz, sonkákhoz.

4000 Ft

Bűvös késői szüret 2016

Késői szüretünkre jellemző a rendkívül magas cukortartalom, melyet szépen kiegészít savtartalma, gyümölcsössége és frissessége. Illatában sűrű, birsalmás, sárgabarack-lekváros, fahéjas jegyek fedezhetőek fel. Ízében az illat hangulatának megfelelő mézes, propoliszos, fűszeres jegyek jelennek meg, mely mögött kellő koncentrációt biztosít a test és a maradék cukor

2150 Ft

Száraz Szamorodni

4500 Ft

Édes Szamorodni

5000 Ft

Relique Tokaji Aszú

22500 Ft

Translate »